Ett Minne För Livet | Om oss
20273
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-20273,theme-stockholm,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Plumbum Creative AB startades inte förrän 2017 men det kreativa arbetet har pågått mycket längre. Vi arbetar primärt med sällskapsspel och barnböcker. Utöver våra Svenska spel och böcker designar vi även brädspel för den internationella marknaden. Vår vision är att skapa spel och böcker som är superduper och vi hoppas att ni tycker att vi lyckats. Har ni några synpunkter, förslag eller idéer är ni alltid välkomna att kontakta oss.

Historien om Ett minne för livet

Idén till ett Minne för livet råkade bara hoppa rakt in i huvudet en dag. Idén var bara för bra för att släppa. Så enkel, annorlunda, kul och fascinerande och samtidigt tar den fram vår hjärnas fantastiska förmågor. Det är oerhört inspirerande att inte bara skapa ett roligt spel, utan även något som kan hjälpa oss i livet. Spelet är mycket uppskattat inte bara som ett familjespel utan även i skolan, äldrevård och företag som vill att deras anställda ska utvecklas. Vår förhoppning är att så många som möjligt får chansen att ta del av känslan när man blir överraskad av hur mycket man egentlig kan, och hur roligt det kan vara på vägen.

// Pim Thunborg – Brädspelsdesigner

Brädspel
Sällskapsspel

2018 – Ett Minne För Livet ( Siffror)

Böcker
Barnböcker

2017 – Hjälp mig hitta Pappa Katt (Idus förlag)

Utgått och kvarvarande böcker sälj ut

Skönlitterära böcker

2017 – Ödets Färg (Mindless Gaming förlag)

Finns att köpa i välsorterade bokaffärer med mycket fantasy och SF-böcker

Speldesign
För internationella marknaden

2017 – Hunger: The Show (Phalanx förlag)

Finns att köpa i välsorterade spelaffärer i Sverige